Onze werkwijze is al even helder als onze prijsstelling. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Vlijmen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u op uw gemak de diverse granietsoorten vergelijken en kijken welke het beste past in uw keuken. U kiest het model granieten aanrechtblad wat u wilt, de randafwerking, de plinten en de aangrenzende vensterbanken.

Advies
U hoeft uw keuze vanzelfsprekend niet alleen te maken. Wij zijn altijd aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van adviezen. Polijsten of juist niet? Gebrand of misschien geborsteld? Samen komen we vanzelf bij het voor u ideale granieten aanrechtblad terecht!

Inmeten
Zijn alle keuzes gemaakt, dan kan uw granieten aanrechtblad worden ingemeten. Het granieten aanrechtblad wordt gratis door ons ingemeten. Zijn alle maten bekend, dan kan uw granieten aanrechtblad worden besteld. Zonder aanbetaling!

Levertijd
Wij houden een levertijd aan van 6 tot 8 weken. In de praktijk komt het echter vaak voor dat uw granieten aanrechtblad eerder wordt geleverd. Granieten spoelbakken hebben een levertijd vanaf 3 weken. Composiet kan geleverd worden binnen 3 weken.

Uw aanrechtblad plaatsen
Uw granieten aanrechtblad wordt door ons nauwlettend gecontroleerd. Goede kleur? Juiste afmetingen? Juiste randafwerking? Alle uitsparingen goed gezaagd? Zijn wij overtuigd van de kwaliteit dan nemen wij contact met u op. Wij maken daarna met u een afspraak om het granieten aanrechtblad te komen plaatsen. Zo kunnen wij uw granieten aanrechtblad vakkundig afmonteren en voor de volle 100% garant staan voor de kwaliteit.

Informeer direct naar een scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend offerte aan. Wij sturen u binnen 24 uur een passende offerte!

Bel ons Mail ons Whatsapp ons
Volg ons op

Deze website gebruikt cookies. Deze cookies zijn anoniem en worden gebruikt voor statistische doeleinden.

Ik snap het